понеделник, 26 май 2014 г.

Интервю с Entertainment Weekly

След като получи 438,000 сваляния през първата си седмица, (четвъртият най-добър дебют някога за жена),“Problem” на Ариана Гранде сега официално се състезава за титлата песен-на-лято-2014.
Но 20 годишната поп звезда всъщност не е мислела че пълната с перчене песен ще бъде сингъл. "Беше толкова различно за мен," казва Гранде,която получи своя пробив миналата година с песента тип ’90те “The Way,” в дует с рапъра Мак Милър и беше най-добре позната с ролите си в сериалите на Nickelodeon "Викторично" и "Сам и Кат".Тя решава да избере песента, продуцирана от Макс Мартин, след като получава съвет от своя приятел Биг Шон.
 "Той каза, ‘Ти имаш красив глас, но това е поп музика - трябва да поемеш риск.Трябва да се отпуснеш и да се забавляваш.‘ Така че го направих.” Дори когато записва песента,Гранде не е напълно убедена. “За мен нямаше смисъл да бъде сингъл докато не го чух напълно готов и тогава си казах ‘Oоооо, ма---- --!’ ”
Значи ли “Problem”,че нейният предстоящ, все още безименен албум,който ще излезе по-късно през лятото ще бъде темпо нагоре? “Не, мисля,че всички ще бъдат шокирани.” казва Гранде “Опитах толкова много нови неща.Чувствам се сякаш го преосмислих,без да правя нещо,което не е гениално за мен като човек.” 
Притегателната сила на “Problem”, може да бъде проследена в перфектната комбинация от вокалите на младата Марая Гранде,разтърсващите ритми от саксофон,(благоволени от шведският хитмейкър Мартин,койтое продуцирал големи хитове за звезди като Бритни Спиърс и Кели Кларксън), почитането на “99 Problems,” на Джей Зи и рап от момичето на хип хопа в момента Иги Азалеа. "Срещнах я на Европейските музикални награди, когато представихме категория заедно" казва Гранде, "Тогава прекарахме малко време на автър партито и просто се случи".
Въпреки,че летните песни могат да имат и по-дълбоко послание,тя казва “Всеки има проблеми с увереността тези дни.Всички тези млади момичета мразят себе си, а жените имат връзки с ужасни мъже.И мъжете също!Всички преминаваме през това. ‘Problem’ е такава "не ми пука" песен,която кара всички да се почувстват чудесно.” Боже мили, съгласни сме.                                                                                     

Няма коментари:

Публикуване на коментар